Top 5: De spannendste seksspellen

De afgelopen dagen ben ik flink in de weer geweest met het schrijven van blogs voor mijn andere sites, over het vermaken van de kids tijdens deze “intelligente lockdown”. Ik zou haast mezelf vergeten. Gelukkig doen jullie dit niet, want ik las toevallig vandaag dat de verkoop van seksspeeltjes de afgelopen weken is verdubbeld! Ja, je hoort het goed, we zijn massaal aan de sekstoys geslagen! Dat krijg je als je verplicht 24/7 met je partner zit opgesloten, dan moet je er toch samen iets van maken! De meeste van ons kunnen immers niet meer stiekem flirten op het werk met die aantrekkelijke collega, of spanning zoeken in de parenclub. We zitten verplicht bij elkaar op schoot en we zullen daar dus het beste van moeten zien te maken. Als je nu zin hebt in seks, zijn er slechts twee opties: of je masturbeert of je doet het met je partner.

Is de koek op?

Maar ja, na 25 jaar (of langer) huwelijk is de koek misschien ook een beetje op. Dat is op zich echt niet zo vreemd. Maar hoe blaas je nou weer een beetje spanning in je relatie? Trek je dan ineens een spannende outfit aan? Leg je demonstratief de seksspeeltjes op tafel? Of bespring je op een onverwachts moment ineens je partner? Het kan allemaal hoor, maar een beetje subtieler is ook een optie. Met wat kaarslicht en een drankje. Of juist he-le-maal niet. Je zet gewoon een seksspel op tafel! Kan jou het schelen! En er zijn zulke leuke te koop!! Ik heb van de leukste een spannende top 5 samengesteld, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer!

Als je het vandaag nog bestelt, heb je het misschien nog net voor de Pasen in huis…Dat worden spannende Paasdagen. Weer eens wat anders dan paaseieren zoeken…!

Top 5: Spannende seksspellen

1: Seks Roulette

Top 5: De spannendste seksspellen

Als je van een gokje houdt, dan is dit spel natuurlijk op jouw huid geschreven! Geef jullie seksleven een ondeugende draai.
Sex Roulette is de nieuwste spelserie van Tease and Please. De stoute spanning in je liefdesleven vlamt al op met een zwier aan deze draaitafel. Het nummer, waar de pijl stopt, bepaalt welk erotisch avontuur jullie te wachten staat. De 24 uitdagingen in de Naughty Play editie geven je seksleven zeker een ondeugende draai naar (nog) meer speelse, sexy belevenissen.

Online te koop bij: Bol.com – 12,99 euro

2: Kama Sutra playing cards

Voor wie zin heeft in een echt spannend kaartspel zijn er nu deze Kama Sutra playing cards. Een sjiek gestijlde kaartenset met op elk van de 54 speelkaarten een unieke Kama Sutra positie. Kunnen jij en jouw medespeler(s) de verleiding weerstaan of gaan jullie mee in dit opwindende spel?
Laat jullie verrassen door de speelse standjes en ontdek dat zelfs ‘hartenjagen’ en ‘pesten’ nog nooit zo spannend en intiem waren als nu.

Online te koop bij: Bol.com – 6,89 euro

3: Truth or Dare

Het spel bestaat wederom uit 69 zeer persoonlijke vragen en 69 uitdagende opdrachten op erotisch gebied. Dit spel is gewaagd, érg opwindend en het brengt je in seksueel opzicht veel dichter bij je partner!

Dit gewaagde erotische spel is in principe bedoeld voor één stel, maar wat als je het met meerderen speelt? Kies jij bij een opdracht dan je eigen partner of… ? Alles in goed overleg natuurlijk.

Bepaal met behulp van de ‘Truth or Dare munt’ welke kaart je moet pakken. Bij een Truth-kaart verdien je alleen punten met een eerlijk (gedetailleerd) antwoord. Bij een Dare-kaart krijg je punten als je de uitdagende opdracht volbrengt. Het aantal hartjes op elke kaart bepaalt het aantal punten dat je kunt verdienen. Wil je de vraag niet beantwoorden of opdracht echt niet doen? Geen probleem, maar dan worden de punten bij jou in mindering gebracht. Alles mag, maar niets moet. Hoe ver durven jullie (samen) te gaan?

Online te koop bij: Bol.com – 16,49 euro

4: Fuckme

Fuckme is een van de ondeugende spellen in de ‘XXX-ME’ series van Tease & Please. Het is gericht op twee romantische partners voor veel plezier en ongekende mogelijkheden om de fantasie uit te leven. Met dit spel ontdek je standjes die niet zozeer gebruikelijk zijn maar wel ontzettend goed kunnen voelen. De producten van dit spel verhogen het plezier zodat de vonken er vanaf springen.

De box bevat de volgende attributen: een liefdesring, een vibrerende liefdesring en een set erotische dobbelstenen. Probeer het en laat je verrassen door de verschillende taken die zich richten op plezier voor allebei. Elk standje heeft z’n eigen specifieke voordelen en stimuleert verschillende gebieden. Bovendien maakt het spel je lenig. Tease & Please wenst jullie beiden heel veel speel plezier!
In het kort is FUCKME een must voor iedereen die wil experimenteren met verschillende heerlijke standjes, met gebruik van de producten uit het pakket.

Online te koop bij: Bol.com – 20,95 euro

5: Seks dobbelstenen

Leer elkaar beter kennen, of gooi er wat peper in! Dit spel kent alleen maar winnaars en prijzen. Met deze dobbelstenen kom je achter kanten van jezelf en je partner die je nog niet kende. Hoe leuk is het om dat samen te ontdekken?

Kan het nog niet spannend genoeg? In de set is ook nog een blinddoek inbegrepen. Deze kan je gebruiken als bondage maar natuurlijk ook als blinddoek. Hiermee maak je de avond compleet. Je zult de avond van je leven beleven, zonder twijfel!

Met 43 verschillende opties en ruim over 300 verschillende combinaties kan je je eigen grenzen opzoeken en die van je partner… Zo kom je tot mooie dingen. Vanavond toch eens een keer iets anders dan standje Missionaris? Een keer in de auto? Of toch in de keuken? Gooi jezelf in een nieuw prikkelend standje met deze erotische dobbelsteen Deluxe!

Online te koop bij: Bol.com – 29,95 euro

Andere spellen

Ben je op zoek naar een seksspel maar vind je bovenstaande spellen helemaal niks? Surf dan zelf even rond, want er zijn nog zoveel andere spannende spellen te vinden!
Voorlopig zie ik de situatie niet snel veranderen en zullen we nog heel wat weken “op elkaars lip zitten”. Laten we er dan in ieder geval een zo fijn en spannend mogelijke tijd van maken! Geniet ervan!

liefs Marion

Meer informatie

Seks opnieuw ontdekken
De buttplug bestaat al eeuwen
Klassieke toys voor de rijpere vrouw – De dildo
Verwen elkaar met een massage!
Tweede lockdown? Geniet van elkaar!
De beste seks komt na je 50ste
Seksspeeltjes, hoeveel heb jij er?
Het Doemscenario van de corona-app
Vijftigplussers vooral bang dat hun naasten ziek worden van het coronavirus
Contact houden met de kleinkinderen tijdens het Coronavirus
Persoonlijke blogs van Marion Middendorp
Ben jij soms je partner ook even zat?
Ik ben van de BDSM, pardon?
69 Secrets: opwindend ongemakkelijk
Welkom in de parenclub
Erectieproblemen – Als je hem niet meer omhoog krijgt
Seks na je 50e
Liefde, na je 50e

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Top 5: De spannendste seksspellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *