Lekker

Soms gaat lekker eten hand in hand met gezond eten, en soms is lekker eten gewoon alleen hartstikke lekker. In deze rubriek verzamelen we vooral recepten die heel erg lekker zijn. Soms gezond, soms iets minder gezond omdat de boog niet altijd gespannen hoeft te zijn.

Wat kan je verwachten? Denk aan recepten voor de BBQ, recepten van zomerse of juist winterse drankjes, recepten van overheerlijke salades of soepjes, smakelijke tussendoortjes en nog veel meer! Recepten om de ander én jezelf mee te verrassen!

Wij houden ervan!

Wij houden absoluut van gezond eten, maar soms is een verwennerijtje op z’n tijd verrassend of smakelijk leuk. Kan zijn om de ander te verwennen, of je zelf, om de feestvreugde te verhogen of als pleiser op de wond. Gerechten die het leven soms een beetje meer kleur geven… en als je dan zondig, geniet er dan ook van! Morgen gaat die broekriem gewoon weer een gaatje strakker.


Geef oud stokbrood een tweede leven!

Geef oud stokbrood een tweede leven!

Het is altijd een beetje lastig inschatten hoeveel stokbrood je nou precies nodig hebt voor een barbecue, kaasfondue of gewoon lekker bij wat Franse kaasjes. Je wilt zeker niet te kort komen, dus in veel gevallen houd je minstens een half stokbrood over. Vers stokbrood is heerlijk, maar de volgende…

Lees verder