Seksspeeltjes, hoeveel heb jij er?

Seksspeeltjes, hoeveel heb jij er?

Onlangs plaatste ik een poll op Twitter met de vraag hoeveel seksspeeltjes men had. De helft van de stemmers gaf aan er helemaal geen een te hebben maar de rest had er meer dan twee. Blijkbaar als je open staat voor het gebruik van 18plus-speeltjes, dan blijft het niet bij één artikel.
Het kan natuurlijk ook zijn dat niet iedereen er eerlijk voor uit durft te komen.

Erectieproblemen – Als je hem niet meer omhoog krijgt
Ik ben van de BDSM, pardon?
Top 5: De spannendste seksspellen

Taboe

Het hebben van seksspeeltjes, daar rust nog steeds een taboe op. Net als op het praten over seks. Blijkbaar is intimiteit nog steeds geen gewoon gespreksonderwerp. Snap ik wel, want je gaat niet op een verjaardag over je seksspeeltjes zitten praten of hoe fijn je nacht was (al dan niet met een partner). Ik hoef zulke dingen ook niet te weten van mijn zusje, of van andere familieleden. Ik moet er niet aan denken. Wat zij allemaal doen, hoef ik echt niet te weten. Net zomin als ze dat van mij willen weten.

Seksspeeltjes, hoeveel heb jij er?

Vriendinnenclub

Ik heb een vriendinnenclub en we komen regelmatig bij elkaar. Steeds weer bij een ander thuis. Op een gegeven moment was het mijn beurt. Ik had voor het eten gezorgd en na het eten begonnen we met een spel. Een spel met kaartjes (met vragen) om elkaar beter te leren kennen. Vooraf had ik tien kaartjes uitgezocht. De vraag zou opgelezen worden en vervolgens zou iedereen de vraag moeten beantwoorden. Op een gegeven moment was er een kaartje met de vraag: “Wat heb jij op (of in) je nachtkastje liggen?”
Daar kwamen heel leuke en verrassende gesprekken uit! Ondanks dat we elkaar al jaren kenden, hadden we hier nog nooit in groepsverband over gesproken. Mijn antwoord was niet zo verrassend, ik ben er wat vrijer in, maar bij sommige vriendinnen was ik echt verbaasd. En wat hebben we gelachen, de tranen liepen over onze wangen. Uiteraard maakten we de afspraak dat alles “binnenskamer” zou blijven.

Niks mis met seksspeeltjes

Ik vind niks mis aan het gebruik van seksspeeltjes, met of zonder partner. Het kan een mooie aanvulling zijn op je liefdes- en/of seksleven, ook als we ouder worden! En als je er geen behoefte aan hebt, is dat natuurlijk ook helemaal prima! Smaken verschillen.

Hou jij er ook van? Of heb ik je nieuwsgierig gemaakt om eens wat te proberen? Ik heb wat leuke dingetjes uitgezocht zowel in de vorm van seksspeeltjes als andere opwindende (of speelse) artikelen. Als je er niks mee hebt, dan vooral niet op de links klikken…

En nog een leuke verrassing, als je voor 5 december bestelt kun je 15% korting krijgen met de code Sint2019.

Seksspeeltjes, hoeveel heb jij er?

De we-vibe

Joehoe dat klinkt als een dansje, de we-vibe! Dit trillende speeltje…, nou ja lees het maar gewoon bij de uitleg via de link van de we-vibe. Het is vooral plezier voor twee! Gewoon via usb oplaadbaar, geen gedoe met batterijen. Behalve dan dat je ‘m zo nu en dan moet opladen. De we-vibe kost 89 euro.

Toycleaner

Ik gooi de toycleaner er direct maar even in. Het is altijd zaak om je speeltjes nadat je ze gebruikt hebt goed schoon te maken, wil je geen irritaties of ziektes krijgen. Een goede reiniging is niet alleen lekker fris maar ook nog eens heel belangrijk. Deze toycleaner gebruik ik trouwens zelf ook, helemaal prima. Dit flesje kost 12,95 euro.

Ondeugend spelletje

Ben jij in voor een ondeugend spelletje? Verras je partner dan met dit stoute spel. Draai aan het rad, de wijzer vertelt je welke opdracht jij, je partner (of allebei) moet uitvoeren. Dit spannende spel is ideaal als voorspel. Hele fijne avond alvast gewenst. Dit spel kost 14,95 euro.

Chocolade!

Vrouwen en chocolade! Welke vrouw houdt er niet van? En dan op deze manier gepresenteerd! Hoe leuk is dat! Ooit ging ik naar de Chippendales, ik schat in zo’n 28 jaar geleden. Maar ze bestaan blijkbaar nog, 24 dagen lang kun je een chocolaatje halen uit een gespierde man. De kalender kost 4,95 euro. Daar maak je toch gewoon een schoencadeautje van?!

Wildcat

We hebben ze vast allemaal gelezen, de 50 tinten grijs of donkergrijs. Of misschien niet gelezen maar de films alleen gezien? Vooraf had iedereen een grote mond: “Daar ga ik niet naar toe!” maar de bioscopen zaten overvol. Blijkbaar ontkennen we wat we graag willen zien of lezen. Mocht je geïnspireerd zijn geraakt. Dan is dit een leuke betaalbare cadeauset in een prachtige panterprint! De set kost 29,95 euro.

Kousen

Kousen staan altijd mooi! Ik mag er graag naar kijken maar kousen zijn niet aan mij besteed. Ja panty kousen, maar die zijn hartstikke a-sexy. Kousen staan veel mooier, maar zakken bij mij altijd af, waardoor ik dan liever voor een panty kies. Maar als jij je partner wilt verleiden voor een spannende avond, dan lukt dat ongetwijfeld met deze verleidelijke kousen. Supersexy en in twee maten verkrijgbaar. De kousen kosten 14,95 euro.

Magic Wand

Ken je de Magic Wand? Nou ik wel. Kuch. Volgens Kim Holland brengt het je gegarandeerd tot een hoogtepunt. Zij kan het weten en ik inmiddels ook. Vrouwen hebben altijd heel veel aan het hoofd en dat leidt af. Ooit riep ik tijdens een intiem moment: “O shit! De groen container moet nog naar buiten.” Oeps. Zulke dingen vergeet je nooit meer. De Magic Wand kun je ook gebruiken op de rest van je lichaam als een massageapparaat, wat het ook eigenlijk is. De magic wand kost 89,95 euro.

Glijmiddel

“Nee dat heb ik niet nodig,” hoor ik vaak. Blijkbaar schamen we ons daarvoor. Maar het is een gegeven dat dames tijdens of na de overgang last van vaginale droogheid kunnen hebben. Ook is het allemaal wat droger als je tegen je maandelijkse periode aan zit. Niks mis om dan een glijmiddel te gebruiken. Daar heb je alleen maar plezier van! Zet hem gewoon standaard op het nachtkastje. Zelfs als je geen last hebt van vaginale droogheid is het nog prettig om een beetje glijmiddel te gebruiken.
Glijmiddelen zijn er op waterbasis (6,95 euro) en op siliconen basis (9,95 euro).

Wil je helemaal uit je bol gaan? Dan is er ook een glijmiddel met een aardbeiensmaak. Dit glijmiddel kun je ook als massagegel gebruiken. Een tube kost 12,95 euro (en is ook verkrijgbaar in de smaken kers, banaan en framboos).

Erectieproblemen – Als je hem niet meer omhoog krijgt

Kimono

En ja hoor, daar gaat de bel. Heb je het net samen leuk in de slaapkamer en dan staat er iemand voor de deur. Natuurlijk kun je het negeren, maar je zit toevallig wel op dat pakje te wachten. Wat trek je zo snel aan? Nou, deze kimono misschien? Als iedere vrouw zo de deur open zou doen, werd ik acuut postbode. Supersexy deze kimono Daarmee wil je toch gewoon naar de deur. Deze kimono kost 37,95 euro.

Womanizer

Zo dat klinkt goed. Deze trilt niet, maar wat doet de womanizer dan wel? Ik zou zeggen druk op de link en lees het zelf. Dat is nog eens wat anders dan trillen. En in mooi rood hé. Hou ik van. Rood, paars, roze, allemaal prima kleurtjes voor de intieme speeltjes. Ze zijn er trouwens in verschillende kleuren. De womanizer kost 99 euro.

Kamasutra Sweet Heart Massageset

Van de Kamasutra hebben we allemaal wel gehoord. De standjes die je allemaal kunt doen tijdens de seks. Het zijn er wel meer dan 100 heb ik gelezen. Als je de 50 gepasseerd bent ben je blij als je nog tot tien varianten kunt komen, zonder kramp of gescheurde pezen. Iemand liefdevol masseren en daarna lekker gaan slapen is trouwens ook prima. De Kamasutra Sweet Heart Massageset kost 42,95 euro.

Inspiratie

Ik hoop jullie wat inspiratie te hebben gegeven en je moet vooral doen wat je zelf wilt. Wil je veel speeltjes, weinig speeltjes of helemaal niks. Ga je seksloos door het leven of geniet je juist van veel seks? Hou je van vanilla, kinky, of alles er tussenin? Het is allemaal prima. Op een gegeven moment zijn we op zijn leeftijd dat we ons eigen gang willen gaan, zonder de mening van anderen. Geniet vooral van het leven!

Meer informatie

De buttplug bestaat al eeuwen
De beste seks komt na je 50ste
Verwen elkaar met een massage!
Ben jij soms je partner ook even zat?
Top 5: De spannendste seksspellen
Ik ben van de BDSM, pardon?
2019 – Een jaar vol ontdekkingen
50 plus is leuk!
69 Secrets: opwindend ongemakkelijk
Over liefde, leeftijd en vooroordeel
Genderneutraliteit, lesbo’s en homo’s. Wat is nog normaal?
Trouwperikelen boven de 50, waarom niet!
Domme dozen gedoe
Welkom in de parenclub
Erectieproblemen – Als je hem niet meer omhoog krijgt
Help, ik ben verliefd op een dertiger
Daten voor 50 plussers
Seks na je 50e
Liefde, na je 50e

Bronvermelding

Tekst: Karin de Vroedt
© afbeelding: 123rf.com

Seksspeeltjes, hoeveel heb jij er?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *