Naughty & Nice – De spannendste adventskalender van 2019

Als kind was ik al dol op adventskalenders. Zo lang ik kan herinneren, hing er bij ons thuis eentje aan de muur vanaf 1 december. Dat was dan zo’n kalender met luikjes en achter ieder luikje zat dan een andere afbeelding. Ik vond het als klein meisje fantastisch! Een paar jaar later kwamen de eerste adventskalenders met chocolaatjes erin! Dat was natuurlijk helemaal een groot feest! Met op 24 december zelfs een extra groot chocolaatje.

Naughty & Nice – De spannendste adventskalender van 2019

In de jaren daarna is het assortiment adventskalenders steeds verder uitgebreid. Zo zijn er adventskalenders van LEGO, lekkernijen, make up en ze zijn er zelfs met verschillende bieren! Zo is er altijd wel een adventskalender die bij jou past en waarmee het leuk aftellen wordt tot Kerstavond.

Top 5: De spannendste seksspellen

Ondeugende kalender

En nu is er dus ook een ondeugende advent kalender “Naughty & Nice”, met 24 verschillende seksspeeltjes. Een spannende kalender die er ook nog eens fantastisch uitziet! Alle speeltjes zitten verpakt in mooie geschenkdoosjes, die met elkaar als een soort legpuzzel in de kalender zitten. Een doosje met een verrassing voor iedere dag, tijdens de adventsperiode. Dat is nog eens spannend, inspirerend en liefdevol aftellen.

Seksspeeltjes, hoeveel heb jij er?
Ik ben van de BDSM, pardon?

Pas op: spoiler!

Natuurlijk wil je vooraf helemaal niet weten wat je kunt verwachten, dus ik ga hier natuurlijk niks over zeggen. Maar als je iemand deze kalender cadeau wilt doen, wil je natuurlijk wel weten wat je gaat geven en of de producten een beetje passen bij de persoon. Daarom heb ik de kalender alvast voor jullie uitgepakt en kun je hier bekijken (pas op: spoiler) wat ik allemaal heb aangetroffen. Mocht je de kalender zelf willen aanschaffen, dan kun je natuurlijk beter niet kijken, want dan is de lol eraf.

Wel goed te weten is dat alle producten goed op elkaar zijn afgestemd. Zo zijn de speeltjes (bijna) allemaal uitgevoerd in mat zwarte siliconen met een gouden touch. Dit zorgt ervoor dat het fraai geheel vormt en het zijn er ook nog eens zoveel, dat je nachtkastje ongetwijfeld gaat overstromen.

Naughty & Nice – De spannendste adventskalender van 2019

Complimenten voor de samenstelling

De meeste speeltjes die je gaat tegenkomen zijn door beiden te gebruiken. Slechts een enkel speeltje (hooguit twee) is alleen voor de man of alleen voor de vrouw. Complimenten voor de samenstelling! Daar is goed over nagedacht. Ook aan de veelzijdigheid aan soorten speeltjes is aandacht besteed.

De speeltjes zijn veelal stout en genot verhogend. Verwacht dus geen ingewikkelde of gevaarlijke attributen. De meeste speeltjes hebben vooral een hoog verwen gehalte.

Naughty & Nice – De spannendste adventskalender van 2019

Praktische informatie

Wil jij jezelf of je partner verwennen met deze kalender, of wil je jullie seksleven een spannende boost geven richting de kerstdagen, dan kun je voor 119 euro de adventskalender 2019 hier bestellen of via Bol.com. De producten in de kalender hebben een gezamenlijke waarde van 450 euro. Als je voor 23.30 uur bestelt, dan wordt hij de volgende dag al (discreet) bezorgd.

Alle seksspeeltjes in deze kalender zijn geschikt voor beginners. Dit houdt in dat je geen extreme producten of toys met een lastige bediening zult tegenkomen. Daarnaast zijn alle producten volledig op elkaar afgestemd qua design waardoor je niet alleen direct een complete collectie hebt maar ook een uiterst stijlvolle!

Meer informatie

Leven buiten je comfort zone: Ik ben een sub (deel 1)
Leven buiten je comfort zone: Ik ben een sub (deel 2)
Top 5: De spannendste seksspellen
2019 – Een jaar vol ontdekkingen
Ik ben van de BDSM, pardon?
Kerstpakketten, wat leuk!
Seksspeeltjes, hoeveel heb jij er?
69 Secrets: opwindend ongemakkelijk
Erectieproblemen – Als je hem niet meer omhoog krijgt
Welkom in de parenclub
Pas op spoiler: Inhoud adventskalender Naughty & Nice
Samen met je partner
Seks na je 50e
Liefde, na je 50e
Help, ik ben verliefd op een dertiger!

Bronvermelding

Tekst en fotografie: Marion Middendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *