2019 – Een jaar vol ontdekkingen

2019 - Een jaar vol ontdekkingen

Aan het einde van vorig jaar was het voor mij tijd om een soort balans op te maken. Klinkt misschien heel softie maar soms is het goed om stil te staan bij waar je staat. Of er nog ergens groei in zit of waar wellicht nog wat schoonheidsfoutjes zitten. Het is nooit verkeerd om daar af en toe eens bij stil te staan. En hoe toepasselijk is zo’n afsluiting van het jaar dan.
Vorig jaar is mijn leven als slavin/sub begonnen. Een tijd waarin er veel voor mij is veranderd. Om te komen waar ik nu sta, was zeker geen makkelijke weg. Wel een mooie en intense.

Ik heb een fetisj!

Wat ik bijvoorbeeld heb ontdekt en nooit eerder heb geweten, is mijn fetisj voor metaal. Die gaat trouwens best ver. Het begon met knifeplay, maar ook van andere metalen speeltjes kan ik geen genoeg krijgen. Het tegenstrijdige is, dat ik er enorm bang voor ben, maar het me ook aantrekt.

Zweepslagen

Ik heb ondervonden dat ik fysieke pijn soms nodig heb, om uit een mentaal dal te kunnen komen. Vooral als ik ergens in vast zit, rond stuiter of teveel in mijn hoofd zit, kan fysieke pijn mij helpen. Ik ben zeker geen masochist (en dat zal ik ook nooit worden) maar ik heb ondervonden dat ik af en toe pijn nodig heb om weer rust in mijn hoofd te krijgen. Als het ware weer te kunnen landen. En de warme troostende armen van mijn D na afloop, zijn natuurlijk meer dan prettig.

2019 - Een jaar vol ontdekkingen

Kwetsbaar en onzeker

In de afgelopen maanden leerde ik ook steeds over mijzelf. Ik ontdekte mijn ‘schoonheidsfoutjes’. Doordat ik nooit mijn emoties goed heb kunnen uiten, kunnen dingen in mijn hoofd onnodig groot worden, of zelfs onrealistisch. Het maakte mij kwetsbaar en onzeker. Ik reageerde meestal door weg te lopen, de situatie uit de weg te gaan. Ik had nooit geleerd om de confrontatie aan te gaan, maar mijn D geeft mij die ruimte niet. Zij ‘dwingt’ mij de confrontatie aan te gaan en erover te spreken. Ze is er een Meester(es) in om de vinger op de zere plek te leggen. Lastig op het moment maar beter voor mijzelf op de lange(re) termijn. Ik heb geleerd te accepteren dat zij het beste met mij voor ogen heeft en dat ik hierdoor soms door de zure appel moet bijten. Hoe moeilijk ik iets ook vind.

Ik heb hierdoor in korte tijd heel veel over mezelf geleerd en het heeft me doen groeien. Natuurlijk maak ik nog steeds hier en daar foutjes, maar ik zie en voel ook dat ik enorm gegroeid ben. Dat ik steviger in mijn schoenen ben komen te staan en dat kwetsbaarheid een kracht kan zijn en geen zwakte. Iets verbergen voor haar heeft geen enkele zin. Ze leest mij feilloos, zelfs op afstand. Al zou ik iets voor haar willen verbergen, zou het nog niet lukken.

Dienstbaar

Ik vind het fijn om mijn D te dienen, of we nu binnenshuis zijn of buitenshuis. Onlangs mocht ik haar rijden naar een zakelijke afspraak, en bij die afspraak wisten ze dat ik als haar slavin meekwam. En eigenlijk vond ik dat best spannend, maar tegelijkertijd was ik ook heel trots. Ik mocht zelfs bij de vergadering zitten en mijn mond open doen. Mijn D is met een nieuw project bezig en ze betrekt me daar bij. En dat vind ik prettig.

Zoveel veranderingen

Wat ben ik veranderd, in dat ene jaar. Zowel uiterlijk als innerlijk. Wat voelen complimenten dan fijn. En ja ik ben best open over mijn D/s relatie. In mijn vriendenkring vinden ze het prachtig. Zelfs op  mijn werk weten sommige collega’s het. En niet dat ik het nu aan iedereen vertel, maar ik probeer wel de mooie kant van BDSM te laten zien. Ik zag gisteren een documentaire over het maken van BDSM films. En er waren twee opmerkingen die mij zijn bijgebleven.

“Als het je ding niet is, prima, maar ga gewoon door zonder oordeel. Uiteindelijk doen we dat ook met andere dingen. Als voetbal je ding niet is, kijk je niet.”

En wat ik ook een mooie uitspraak vind is dat je porno/seks kun je faken maar BDSM niet. Met mijn D en mijn bro hoop ik BDSM uit de taboesfeer te halen zodat anderen ook vrijer over BDSM kunnen praten en hun verlangens te kunnen uiten. Ik besef (en dat zou ik vaker moeten doen) dat ik in mijn handen mag knijpen met mijn D en natuurlijk ook met haar partner, mijn bro. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat mijn D, mijn Meesteres op mijn pad is gekomen en ik ben super benieuwd wat 2020 ons gaat brengen!

Liefs kathinka

Meer informatie

Leven buiten je comfort zone: Ik ben een sub (deel 1)
Leven buiten je comfort zone: Ik ben een sub (deel 2)
Ik ben van de BDSM, pardon?
Adventskalender Naughty & Nice
Seksspeeltjes, hoeveel heb jij er?
Pas op spoiler: Inhoud adventskalender Naughty & Nice

Bronvermelding

Tekst: Kathinka
© afbeelding: 123rf.com

2019 - Een jaar vol ontdekkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *