Zoetsappige kerstfilms. I love it!

Ik weet niet hoe het met jou is, maar als ik er een drukke werkdag op heb zitten en mijn mannen heb voorzien van een gezonde hap eten, is de koek wel zo’n beetje op voor de rest van de dag. Dan ben ik blij dat ik zit en wil ik het liefst op de bank blijven hangen tot het bedtijd is. Soms denkt mijn partner daar anders over en zet dan een Rock ’n Roll muziekje op, trekt me van de bank en dan moet ik ineens mee dansen. Ik hoor mijn lichaam dan luid protesteren en ik hoor het gekraak van mijn knieën boven de muziek uitkomen.

Zoetsappige kerstfilms, I love it!

Streamen

Het liefst blijf ik dus graag op de bank hangen, trek met deze koude dagen een dekentje over mij heen en zet een streamingsdienst op. Tegenwoordig hebben we er twee en kunnen we kiezen uit Netflix en WithLove.
In de loop van de jaren hebben we al behoorlijk wat series bekeken, maar niet alles vonden we even goed. Of het eerste en tweede seizoen was goed en zakte het daarna in of het was gelijk ruk. Het valt me trouwens wel op dat in heel veel series mensen niet dood blijven. Ineens komen ze weer tot leven. Zo gek.

De tien leukste series op dit moment – Welke serie moet je gewoon gezien hebben

Smaken verschillen

Natuurlijk, smaken verschillen en wat jij een keigoede serie vindt, hoef ik natuurlijk helemaal niet leuk te vinden. Zo vonden wij bijvoorbeeld de serie “Breaking Bad” slaapverwekkend en saai en was mijn schoonzus er juist laaiend enthousiast over. Maar ja, zij viel dan weer in slaap bij een serie die wij juist weer supertof vonden.

Maar nu is Kerst in het vooruitzicht! En als ik aan kerstmis denk, denk ik onder andere aan kerstfilms! Heerlijk zoetsappig weg zwijmelen in mie bh rzoete quilty pleasures… Oelala!!

Zoetsappige kerstfilms, I love it!

WithLove

Speciaal voor alle kerstfans lanceert de romantische online streamingdienst WithLove het grootste kerstplatform van Nederland: Xmas WithLove. Je kunt dus gewoon iedere dag een andere kerstfilm bekijken! En als je heel veel tijd over hebt, is twee films per dag tot de kerst, ook geen enkel probleem! Zoenen in de sneeuw, romantische dates op de ijsbaan en glittercadeaus onder de kerstboom. Met een warme kop thee en een zak chocolade kerstkransjes op de bank voelt elke dag als Kerst met Xmas WithLove. Elke kerstfilm is een feestje.

In totaal verschijnen er ruim 70 kerstfilms op Xmas WithLove. Van Merry Kissmas en Christmas With A Prince tot A Christmas Wedding Date en Runaway Christmas Bride. De ene film is nog zoeter dan de andere. Perfect voor de echte kerstfan.

Als je wilt, kun je de streamingdienst een maand gratis uitproberen! Dat is best prettig! Dus als je nu begint, pik je al die kerstfilms nog lekker mee!

liefs Marion

Meer informatie

Meer persoonlijke blogs
Seniorenzender ONS behaalt hoge kijkcijfers in corona-tijd
50 plus is leuk!
Kerstpakketten, wat leuk!
De tien leukste series op dit moment – Welke serie moet je gewoon gezien hebben
Omroep Max – voel jij je aangesproken?
De publieke schandpaal (en gezichtsbedrog)
Domme dozen gedoe
Een dagelijks portie positieve energie
Het leven is één groot feest!
Aanraders voor een geslaagde spelletjesavond

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *