Persoonlijk

Marion Middendorp

In deze rubriek komen er diverse 50-plussers aan het woord, over alledaagse dingen. Som herkenbaar, af en toe met een glimlach en misschien dat je op sommige momenten totaal geen herkenning hebt maar het toch leuk vindt om te lezen. Ook dat is prima, want ieder mens is anders en ieder mens mag zijn wie hij is.

Op dit moment is er naast mij nog één andere dame aan het bloggen. Hopelijk wordt dit in de loop van de tijd verder uitgebreid en komen er nog veel meer vrouwen en mannen bij! Heb je zin om mee te bloggen en je belevenissen, ervaringen, ergernissen, meningen en vrolijkheden te delen met andere 50-plussers? Stuur dan mij dan een berichtje. Vrouw, man, vijftig, zestig of zeventig, hier ben je welkom! Wat zeg ik? Hier ben je méér dan welkom, want hier ben je gewoon hartstikke thuis! Voetjes op de bank en in de relaxtmodus!


Leven met een gastric sleeve – #5

Leven met een gystric sleeve

Het traject zet zich voort middels gesprekken met de psycholoog, arts en diëtist (inclusief weegmoment). Voorafgaande de gesprekken moest er een test (op de computer) gemaakt worden. Eerlijk gezegd vond ik de test op de computer niet zoveel voorstellen. Belangrijke gesprekken De gesprekken verliepen vlot en voor ik het wist…

Lees verder