Waarom 50-plussers die whisky drinken aantrekkelijker zijn

Waarom 50-plussers die whisky drinken aantrekkelijker zijn

50-plussers zijn enorm aantrekkelijk voor singles van alle leeftijden. Wie denkt dat mannen voornamelijk op jonge vrouwen tussen de 25 en 35 vallen kan nog wel ‘ns bedrogen uitkomen: ook vrouwen van 50 en (veel) ouder liggen heel goed in de markt. Hetzelfde geldt voor mannen: zowel jonge als oudere vrouwen zijn doorgaans diep onder de indruk van mannen met levenservaring. Maar wat maakt 50-plussers eigenlijk nóg aantrekkelijker dan ze al zijn? Whisky! Waarom? Dat vertellen we je graag.

Goede whisky, goede smaak

Als je goede whisky drinkt getuigt dat van goede smaak. Mannen en vrouwen met een glas Jack Daniels on the rocks in de hand geven onbewust het signaal af dat ze alleen met het allerbeste genoegen nemen. Ze kennen hun dranken. Singles weten dit prima te waarderen, maar ook je partner zal van je goede smaak kunnen genieten. Want zeg nu zelf: het is toch veel beter als je een wederhelft hebt die gezegend is met een verfijnde smaak?

Wereldwijs

Mannen die whisky drinken zijn wereldwijs. Dat is wat single vrouwen (én mannen) doorgaans denken. Wie whisky drinkt heeft dingen gezien en is op plekken geweest. Daarnaast kom je als whiskydrinker gewoon daadkrachtiger over dan wanneer je glas cola bestelt. Singles die een partner zoeken die goede beslissingen kan nemen en over een zekere intelligentie beschikt, zullen hun oog zeker laten vallen op een 50-plusser die van een goed glas whisky geniet.

Waarom 50-plussers die whisky drinken aantrekkelijker zijn

Zwoele stem

50-plussers die op zeer regelmatige basis whisky drinken kunnen te maken krijgen met een zogeheten “whiskystem”, vaak veroorzaakt door de combinatie van sigaretten en whisky. Je stem wordt rauwer en zwoeler. Niet alleen bij mannen, maar ook bij vrouwen wordt dit gezien als zeer aantrekkelijk.

Je straalt zelfvertrouwen uit

Dit geldt waarschijnlijk vooral voor dames, maar vooruit: whiskydrinkers stralen zelfvertrouwen uit. Je bestelt niet giechelend een zoete witte wijn of een Cosmopolitan omdat dit hip en trendy is, maar kiest ervoor om iets te drinken waar je zelf zin in hebt. Je haalt letterlijk je schouders op, keert conventies de rug toe en geniet in alle rust van een goed glas whisky. Niets is aantrekkelijker voor singles (of voor je partner) dan deze attitude.

Je hebt een edge

Whiskydrinkers hebben een edge: ze hebben bijvoorbeeld net een wilde periode gehad. Vaak stralen ze dit ook uit.

Waarom 50-plussers die whisky drinken aantrekkelijker zijn

Je voelt je sexy

Whiskydrinkers blaken dus van het zelfvertrouwen, zijn edgy en wereldwijs. Wat wil je nog meer? Nou, Amerikaans onderzoek wees uit dat whiskydrinkers zich doorgaans een stuk sexyer voelen na het nuttigen van een goed glas whisky. En mannen, zeg nou zelf: heb je liever een jonge meid in bed die in bed geremd wordt door allerlei onzekerheden, of een 55-jarige zelfbewuste tijgerin die je alle hoeken van haar slaapkamer laat zien? Voor veel vrouwen geldt natuurlijk hetzelfde: een man die het voortouw durft te nemen (lees: je helemaal uit elkaar trekt) is vaak aantrekkelijker dan een onzekere man die zich continu afvraagt of-ie het wel goed doet.

Whisky is gezond

Vanuit evolutionair oogpunt zijn singles op zoek naar een partner die gezond is: deze zorgt immers ook voor gezond nageslacht. En hoewel de meeste 50-plussers geen kinderwens meer hebben, is dit nog steeds de manier waarop we een potentiële partner selecteren. En laat het nu net zo zijn dat het drinken van whisky allerlei gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Zo helpt whisky bij het afvallen (geen carbs!), tegen dementie (1 tot 6 glaasjes per week) en helpt het beroertes te voorkomen (in kleine hoeveelheden). Tel daarbij op dat whisky ook uitermate goed is voor de spijsvertering en tegen verkoudheden werkt, en je begrijpt waarom we zeker warmlopen voor een whiskydrinkende wederhelft.

Drink jij wel eens whisky? Vind je whiskydrinkers inderdaad aantrekkelijker dan een man of vrouw die een wijntje bestelt? En wat is jouw favoriete whiskymerk? We zouden het leuk vinden als je ’t ons laat weten in de comments.

Extra info

Meer blog over lekker eten en drinken
Gezellig! De barbecue aan!
Wat eten we vandaag?
Aanraders voor een geslaagde spelletjesavond!
Gin en vis, een smaakvol koppel
Recept van de lekkerste milkshake!
Hoe maak je een heerlijke Pina Colada?
Het recept voor een traditionele Mojito
Zin in ijskoffie? Zo maak je het!

Bronvermelding

Tekst: Amber Fernandes
© afbeelding: 123rf.com

Waarom 50-plussers die whisky drinken aantrekkelijker zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *