Van engelen bestaan niet naar Love for the Campsite

Love for the Campsite

Het is al heel wat jaar geleden dat ik oog in oog stond met Ron Brandsteder. Letterlijk oog in oog, want met mijn 1.,85m kon ik hem behoorlijk in zijn ogen kijken. Het was tijdens de opnames voor ‘De Ron’s Honeymoonshow’. Jawel, met het liedje ‘Want engelen bestaan niet…’ Ken je het nog? Want in één van die afleveringen, speelden mijn (inmiddels ex-)man en ik de hoofdrol. We hebben zelfs gewonnen, zodat we na afloop naar huis gingen met een reis naar Singapore en Maleisië en 65.000 gulden (de euro’s waren er nog niet) aan meubelcheques. Zo groot is de prijzenpot nadien, nooit meer geweest.
De reis hebben we nooit gemaakt (want scheiding) maar de meubelcheques kwamen goed van pas (want scheiding).

Als ik dus aan Ron Brandsteder denk, denk ik direct aan de Ron’s Honeymoonshow. Volgens mij moet ik die bewuste aflevering nog ergens op video hebben. Ik heb Rob er ooit een piepklein gedeelte van laten zien, en daar neemt hij mij nu nog steeds mee in de maling. Van je partner moet je het maar hebben.

Maar goed, terug naar Ron Brandsteder. We zijn nu jaren verder en na diverse andere shows werd het een beetje stil rondom Ron. Ach, we worden allemaal een dagje ouder en op TV wordt het aanbod dan steeds schaarser. Gelukkig voor Ron zijn de kijkers niet alleen maar jong, sterker hoe jonger de kijker, hoe minder er nog naar TV wordt gekeken. Youtube is immers veel belangrijker voor die generatie. Maar de ‘oudjes’ kijken veelal nog TV. Dus heeft Ron weer een nieuw programma aangeboden gekregen. Samen met Patrick Martens wordt hij reisleider door Denemarken.

Love for the Campsite

Love for de Campsite

In het nieuwe feelgood programma Love for the Campsite kruipen Ron Brandsteder en Patrick Martens in de rol van reisleiders. Met een bijzonder gezelschap bestaande uit acht vijftigplussers ervaren ze het campingleven in Denemarken. Ze ondernemen verschillende activiteiten; van oesters rapen tot het maken van Gin en van abseilen tot het wandelen over de kliffen van Møn.

Ron Brandsteder en Patrick Martens reizen door Denemarken met een groep van acht alleengaande senioren waarbij de kampeerervaring van het ene uiterste naar het andere gaat. Gezamenlijk ontdekken ze Denemarken en haar prachtige natuur zowel op sportief, cultureel als historisch gebied.

Een kampeerster is net vrijgezel geworden en vertelt dat zij alleen nog maar leuke dingen wil doen in het leven. Laat dat maar aan Ron en Patrick over. Deze sfeermakers leiden de groep van de mooiste stranden tot de kleurrijkste steden en dat met een nodige dosis humor. Het duo is naast reisleiding zelf nog relatief onervaren met kamperen. Beleef de avonturen van dit vrolijke gezelschap vanaf 10 oktober iedere donderdag om 21:30 uur bij ONS. Op zaterdag 12 oktober is de herhaling te zien om 18:30 uur bij ONS.

Love for the Campsite

Mijn verlanglijstje

Denemarken, Noorwegen, Zweden, het staat allemaal nog op mijn verlanglijstje (ik weiger het woord: “bucket list”). Dus Ron, wat mij betreft bel je me nog eens een keertje en gaan we elkaar gewoon in Denemarken opnieuw in de ogen kijken. Ik voldoe wederom volledig aan de doelgroep van 50-plus. Ik ben alleen niet zo alleengaand, dus ik neem mijn partner graag mee. Ik beloof dat ik er dit keer wat langer bij zal blijven. Gewoon omdat we het nog zo leuk samen hebben.

Over TV zender ONS

Sinds september 2015 is ONS te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series zoals Medisch Centrum West, Wordt U al Geholpen?, Oh Moeder wat is het Heet en The Onedin Line. ONS is beschikbaar voor ca. 5 miljoen huishoudens.

Extra info

Meer leuke uittips & ervaringsverslagen
De leukste kijktips voor boven de 50
Aanraders voor een geslaagde spelletjesavond!
Omroep Max, voel jij je aangesproken?
De tien leukste series op dit moment

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Love for the Campsite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *