Culinair: Foodcourt BARN47 bestaat 1 jaar

Foodcourt BARN47

Foodwalhalla BARN47 viert feest! Op vrijdag 11 mei bestaat deze Haagse foodhotspot één jaar. Reden genoeg dus om het eerste jubileum een weekend lang groots en ‘barnlicious’ aan te pakken. Zaterdag 12 mei en zondag 13 mei vinden er diverse activiteiten plaats en kunnen bezoekers op het pakhuisterrein genieten van wereldse versnaperingen van gepassioneerde chef-koks. Daarnaast is er het gehele weekend een muzikale programmering verzorgd met optredens van o.a. een DJ én live band Bora Bora. Mooi nieuws voor alle bezoekers van het feestweekend: “Wie jarig is trakteert. De gasten die langskomen tijdens ons jubileumweekend, maken kans om naar huis te gaan met een spectaculaire prijs: een jaar lang gratis eten bij BARN47!” vertelt mede-eigenaar Michel de Jong.

Barnlicious weekend

Alle gasten die BARN47 komend weekend bezoeken, maken kans op een jaar lang gratis eten bij BARN47! Daarnaast zijn er vele andere prijzen te winnen zoals sauna-arrangementen, wijnpakketten en diner – en cadeaubonnen. Er is niet alleen aan de volwassenen gedacht, want de kleine foodies zijn ook welkom op het jubileumfeestje. Zij kunnen zich laten schminken, op de foto met de BARN47 mascotte én mogen aanschuiven in de Kids Kitchen. Later op de zaterdagavond draait de DJ funky 80’s en 90’s plaatjes en verplaatst dit feestje naar onze Club47 met aangrenzend terras. Ook staat de photobooth voor de feestvierders klaar om de mooiste momenten van de avond vast te leggen. Op zondag – de laatste feestdag – is het tijd om even bij te komen met de jazzy sounds van de BORA BORA Live Band. Op deze (Moeder)dag worden alle moeders nog eens extra in het zonnetje gezet en krijgen ze een leuk presentje mee naar huis.

Foodcourt BARN47

De BARN47 klassieker

Gasten kunnen de culinaire hoogstandjes het gehele weekend bij alle kookstands proberen. Voor een vaste prijs is er voor ieder wat wils. “Het afgelopen jaar was de Vietnamese rijstvelloempia de absolute favoriet van onze gasten. We hebben deze klassieker daarom uitgeroepen tot ‘special’ van het jubileumweekend” zegt De Jong.

Over BARN47

BARN47 staat voor divers én fresh food. In de uiteenlopende foodstands worden gerechten uitsluitend bereid met dagverse ingrediënten én met aandacht voor minimale foodwaste. Gasten krijgen een uniek kijkje in de open keukens waar keukenbrigades met ieder een eigen specialisme en oog voor detail werken aan gerechten uit verschillende werelddelen. Het restaurantgedeelte is geheel in de stijl van een New York’s pakhuis ingericht en heeft een industriële look and feel. Het complete plaatje van een hip New York’s pakhuis, maar dan in Nederland.
De gigantische stalen raampartijen, houten luiken, chique kroonluchters en warme beige chesterfield banken brengen de nodige stijl en allure. Inspiratie voor de inrichting haalde mede-eigenaar Marc de Gier uit de foodhallen van Madrid en Kopenhagen.

Extra info

De leukste uittips!
Het leven is één groot feest!
Live theater spektakel: Tracing Thomas
Keltfest mei 2019 – Wat is er te doen?
De 5 leukste party’s voor 50 plussers
Den Haag Outdoor festival

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *