Keltfest mei 2019 – Wat is er te doen?

Keltfest mei 2019 - Wat is er te doen?

Op 25 en 26 mei 2019 vindt het populaire outdoor festival Keltfest plaats bij de Groene Weelde in Vijfhuizen en deze twaalfde editie zit boordevol fantastische livemuziek en activiteiten die je helemaal in de Keltische sfeer brengen.
Naast het muziekfestival, de verschillende workshops en een grote markt zijn er ook dit jaar spannende competities te bekijken, zoals de Highland Games en de Continental Contest. Kom met het hele gezin naar Keltfest voor een gezellig dagje uit en dompel je onder in een groot Keltisch feest!

Keltfest

Het wordt heerlijk dansen op de Keltische folk/rock muziek van bijvoorbeeld de bekende Nederlandse band Rapalje. Door de melodieën, het enthousiasme en de vlammende energie van deze band blijft niemand stil zitten. Ook Celkilt uit Frankrijk, de band die op veel grote festivals in het buitenland punchy rock ten gehore brengt, weet altijd de juiste snaar te raken. Verder zorgen The Royal Spuds, Barnyard Tea, The Coincidences en Minstrel Season ervoor dat er tijdens Keltfest voor ieder wat wils is.

Keltfest

Highland games

Van ontspanning naar spanning, want wie wint dit jaar de Highland Games? Wout Zijlstra, een van Nederlands meest succesvolle sterke mannen ooit, organiseert deze spectaculaire wedstrijden van traditionele clanspelen met zware atletische wedstrijdonderdelen, zoals hamerslingeren en boomstam gooien over het hoofd. Net zo indrukwekkend is de Continental Contest, de officiële doedelzakcompetitie van de Nederlandse Organisatie van Doedelzakbands (NOVDB).

Laat je wegblazen in de 40e editie van deze muzikale wedstrijd, waarin 10 bands van verenigingen uit verschillende landen het tegen elkaar opnemen tijdens ruim 20 optredens.

Keltfest

Praktische info

Tijdens Keltfest op 25 en 26 mei 2019 stap je in een wonderlijke, ongedwongen Keltische wereld. Neem je gezin mee naar de Groene Weelde in Vijfhuizen en dans mee op Keltische melodieën en ervaar de spannende competities.

De voorverkoop is inmiddels gestart. Tickets zijn online verkrijgbaar.

Extra info

De 5 leukste party’s voor 50 plussers
Meer leuke uittips & ervaringsverslagen
Meer leuke festivals
Het leven is één groot feest!

Bronvermelding

© afbeelding: Keltfest

Keltfest mei 2019 - Wat is er te doen?
Keltfest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *