Den of Thieves – DVD bespreking

Den of Thieves

Een zondagmiddag, je hebt lekker uitgeslapen, geen afspraken in het vooruitzicht. Buiten komt de regen met bakken uit de lucht zetten. Dit is het ultieme moment voor deze film. Maar liefst 140 minuten trekt deze film je van de bank, zo het verhaal in. De wereld lijkt even te stoppen met draaien, in ieder geval voor jou. Jij gaat mee in het verhaal over bendes en politieagenten, je gaat mee naar Los Angeles.

Wat is het?

Deze film is een mengeling van actie, thriller en drama. Het zit allemaal door de film heen en dat maakt de film zo boeiend. Je blijft betrokken tot de film zijn aftiteling laat zien. Pas dan merk je dat je zo’n 140 minuten lang je adem hebt ingehouden. Nou ja, dat is misschien een tikkeltje overdreven, want als je dat echt hebt gedaan mis je na zo’n 5 minuten de rest van de film. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dus blijf vooral rustig door ademen terwijl de film je een spannend avontuur intrekt…

Den of Thieves

Synopsis

‘Big Nick’ (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf. Wanneer Nick hoort dat de legendarische dief Ray Merrimen (Pablo Schreiber) van plan is zijn grootste overval ooit uit te voeren, benadert hij de zwakste schakel in Merrimens team en weet hem te overtuigen om politie-informant te worden. Merrimen, die Nick telkens een stap voorblijft, voert een reeks gedurfde overvallen uit ter voorbereiding op de meest onwaarschijnlijke overval ooit: die op de Federal Reserve Bank. Maar terwijl de explosieve plannen van de dieven gestalte krijgen, vallen er steeds meer doden en blijkt er iemand aan het werk te zijn die Nick en Merrimen nooit hadden durven vermoeden.

Den of Thieves

Trailer

Beelden uit de film zeggen natuurlijk veel meer dan (mijn) woorden, dus om een goed idee van deze film te krijgen, hierbij de trailer!

Specificaties Den of Thieves

TitelDen of Thieves
RegisseurChristian Gudegast
Lengte140 minuten
TaalEngels (Nederlands ondertiteld)
GenreActie, crime, drama
Prijs14,99 euro
ISBN9789461875259
Bestel directBol.com
Den of Thieves
Den of Thieves

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen
Leuke DVD besprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Den of Thieves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *