Het plezier van een andere keuken!

Droom je ook wel eens weg bij de gedachte aan een inspirerende andere keuken? Een plek waar je alle ruimte hebt om de groente te snijden, ruimte is voor een vaatwasmachine en waar je gezellig met de kleinkinderen de heerlijkste koekjes bakt? Een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook warmte en gezelligheid uitstraalt. In deze blog duiken we in de wereld van keukenrenovaties, zonder daarbij de portemonnee te vergeten.

Het plezier van een andere keuken!

Waarom een nieuwe keuken?

Misschien denk je: mijn keuken functioneert nog prima, waarom zou ik veranderen? Maar verandering brengt vernieuwing, plezier en frisse energie. En het hoeft niet altijd groots en meeslepend te zijn. Een nieuwe look kan al wonderen doen voor je humeur en inspiratie in de keuken. Denk aan nieuwe handgrepen, een likje verf of, als je het groter wilt aanpakken, een compleet nieuw keukenblok.

Betaalbaar? Kijk eens naar keuken outlets!

Een nieuwe keuken kan behoorlijk prijzig zijn. Maar geen zorgen, er zijn zeker manieren om de kosten te drukken. Een tip: kijk eens naar keuken outlets. Hier kun je prachtige keukens vinden voor een fractie van de originele prijs. Vaak zijn dit modellen die uit de collectie gaan, overstock of licht beschadigde keukens die met wat liefde en aandacht als nieuw zijn. Je krijgt dezelfde kwaliteit, maar dan voor een zacht prijsje.

Showroomkeukens: het verborgen juweel

Nog een geheime tip voor de slimme shopper: showroomkeukens. Veel keukenzaken vernieuwen regelmatig hun showroom en bieden dan de ‘oude’ showroomkeukens aan tegen sterk verlaagde prijzen. Deze keukens zijn vaak in perfecte staat en komen met alle moderne snufjes. Een beetje rondneuzen kan je zo duizenden euro’s besparen!

Denk aan de kleinkinderen

Nu we het toch over keukens hebben: houd rekening met de veiligheid, vooral als je kleinkinderen over de vloer krijgt. Zorg ervoor dat scherpe voorwerpen en giftige stoffen buiten bereik zijn. Denk ook aan veilige kast- en ladegrendels om nieuwsgierige handjes buiten te houden. Moderne keukens bieden vaak inductiekookplaten die snel afkoelen en dus veiliger zijn voor rondlopende kleintjes. Er zullen immers heel wat koekjes gebakken gaan worden in die nieuwe keuken!

Liefs Marion

Extra info

Koekjes bakken: Zo bak je de lekkerste koekjes!
Met dit basisrecept bak je de allerlekkerste cake
Geef oud stokbrood een tweede leven!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *