Miccy’s Jewelz

Miccy's Jewelz

Op je 37e eigenaresse zijn van een succesvol sieradenbedrijf met kantoren in zowel Nederland als Dubai? Meet Michelle de Hoogh, zij staat achter de flamboyante ontwerpen van oorbellen label Miccy’s. Geboren en getogen in Breda en inmiddels al 10 jaar met haar gezin woonachtig in Dubai. In 2012 begon zij sieradenmerk Miccy’s. Eerst enkel als webshop maar inmiddels met een compleet team in Nederland en UAE dat verantwoordelijk is voor het gehele reilen en zeilen van haar succesvolle bedrijf.

Puur vakmanschap

In Nederland gemaakt, met inspiratie van over de hele wereld en vervaardigd met puur vakmanschap. Uit de best denkbare materialen. Van 18k gouden of 925 sterling zilveren haakjes en knopjes, tot zijdezachte fluweel, Swarovski kristallen en halfedelstenen.

Life is too short to wear boring earrings.

Miccy's Jewelz

Kleurrijke oorbellen

Ik ben altijd een groot liefhebber geweest van grote kleurrijke oorbellen. Omdat ik super allergisch ben voor alle metalen behalve goud en zilver was het voor mij lastig om grote, kleurrijke en fashionable oorbellen te vinden voor een reasonable prijs. De juwelier was te duur en bijoux kon ik niet dragen. Iets er tussenin was er niet op de markt”, aldus ontwerpster Michelle.

Miccy's Jewelz

Vrouw met een missie

Michelle nam het heft in eigen handen en begon oorbellen te maken van echte materialen. Haar missie is een nog groter stuk van de internationale markt te bedienen en Miccy’s in de oren van nog meer vrouwen van iedere nationaliteit te zien. Uit behoefte en met passie met een hoofdletter P dat is Michelle’s Miccy’s.

Extra info

Meer leuke hebbedingen

Bronvermelding

Miccy's Jewelz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *