Jazz Aan Zee – Op de zomeragenda van De Pier

Jazz Aan Zee - Op de zomeragenda van De Pier

Het is hartje zomer en wat voor een zomer! We hebben al weken prachtig weer en voorlopig lijken de komende weken ook vol zonneschijn te zijn. Het lijkt gewoon niet op te kunnen dit jaar! Wat een mooie cadeautje al die zonnepracht!
Met deze temperaturen is er eigenlijk maar één plek waar je goed (of op z’n minst redelijk) kunt vertoeven: Het strand. Gelukkig heeft Nederland een aantal mooie stranden, zoals bijvoorbeeld het strand van Scheveningen met zijn gezellige boulevard en spetterende pier. En als je dan toch op Scheveningen van de zon, de zee en het strand geniet en je houdt van jazz, wip dan even langs de pier, want er zijn weer verschillende live Jazz-optredens de komende tijd. En vergeet ook de bekende jaarlijkse vuurwerkshows niet! Die moet je echt een keer gezien hebben! Het vuurwerk is van zichzelf al prachtig maar op deze locatie krijgt het zelfs iets magisch.

Jazz Aan Zee

zondag 5, 12, 19 & 26 augustus
Met verschillende live jazz-optredens op De Pier met op 5 augustus New Experience ft. Joshua Samson & Danny Kegel en het Boris van der Lek Quartet. Op 12 augustus Kika Sprangers & Martin Fondse en Power to the Pipo.
Op 19 augustus Alba Careta Quinten en Smoke. Op 26 augustus The SmokerZ, zij spelen groove, funk en dance van internationaal niveau. Zie voor meer informatie en tijden www.jazzaanzeedenhaag.nl/de-pier.

Deze eerste editie van Jazz Aan Zee is een aanvulling op het succesvolle Jazz in de Gracht in de binnenstad van Den Haag.

Jazz Aan Zee - Op de zomeragenda van De Pier

Het programma

5 augustus

14:00 – 14:45 New Experience ft. Joshua Samson & Danny Kegel
15:15 – 17:00 Boris van der Lek ​Quartet

12 augustus

14:00 – 14:45 Kika Sprangers & Martin Fondse
15:15 – 17:00 Power to the Pipo

19 augustus

14:00 – 14:45 Alba Careta Quintet
15:15 – 17:00 Smoke

26 augustus

14:00 – 17:00 The SmokerZ

Jazz Aan Zee - Op de zomeragenda van De Pier

Internationaal Vuurwerkfestival

vrijdag 10 & zaterdag 11 en
vrijdag 17 & zaterdag 18 augustus

Het beste uitzicht op het vuurwerk is te vinden op De Pier. Ruim voor het vuurwerk om 21.45 uur losbarst, zijn er verrassende live optredens op De Pier.

Jazz Aan Zee - Op de zomeragenda van De Pier

Summer Sounds met dj

Iedere zaterdag Summer Sounds met dj, iedere zondag Sunday Grooves met live act, en iedere derde zondag van de maand Jazz Dayz op het Pier Podium halverwege De Pier.

Over De Pier

De Pier in Scheveningen is al ruim honderd jaar een plek van entertainment en (ont)spanning. De Pier is 365 dagen per jaar gratis toegankelijk en is met jaarlijks meer dan 2,5 miljoen bezoekers een van de grootste toeristische attracties van Nederland. De overdekte Foodboulevard biedt onderdak aan een diversiteit aan Food & Beverage ondernemers, retailconcepten en knusse hang-outs. Voor kinderen is er een Play & Bounce om te ontdekken. Het Pier Podium, halverwege de Foodboulevard, is elke weekenddag van 14-18 uur hét decor van een afwisselende programmering: iedere zaterdag neemt een dj het Pier Podium over en iedere zondag treedt een live band op. Aan het einde van de Foodboulevard bevindt zich Het Zuidereiland met de Pier Offices bestaande uit vergaderruimtes en flexwerkplekken. Op Het Toreneiland zijn de toren met Bungy Jump Holland en de start van de 380 meter lange Zipline te vinden. Dit is ook het eiland waar de vijf spectaculaire en hoogwaardige Pier Suites zich bevinden. Het 36 gondels tellende Reuzenrad staat op Het Reuzenradeiland.

liefs Marion

Meer informatie

Meer leuke uittips & ervaringsverslagen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Jazz Aan Zee - Op de zomeragenda van De Pier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *