Hoe word ik Meesteres? Een naslagwerk voor de beginnende Domina

Al eerder hebben we op 50enzo aandacht besteed aan BDSM, bijvoorbeeld in onze blog “Ik ben van de BDSM, pardon?” maar ook in het tweeluik Leven buiten je comfort zone: Ik ben een sub (deel 1) en deel 2. Vandaag is het een BDSM boek waar we aandacht aan gaan besteden: “Hoe word ik Meesteres”. Het is een naslagwerk waarmee je (na het lezen) zo’n beetje direct aan de slag kan als Professioneel Meesteres! Als je dat zou willen.

Hoe word ik Meesteres? Een naslagwerk voor de beginnende Domina

Interessant

Ondanks de materie, leest het boek prettig weg. Sterker nog, ik vind het reuze interessant om te lezen. Naast uitleg over de diepere lagen binnen BDSM, wordt er ook veel aandacht besteed aan allerlei spelvormen. Er komen dingen voorbij, waar ik nog nooit van had gehoord en waar ik in eerste instantie toch wel even met mijn oren stond te klapperen. Toch, als je dan verder leest, wordt het uiteindelijk allemaal duidelijk.

Duister hoekje

Dit is niet het eerste boek van Meesteres Moriah. Al eerder schreef zij “Jay, een zoektocht van een Meesteres” en “De overtreffende trap van liefde heet BDSM”. Zij vindt het belangrijk om de wereld kennis te laten maken met hoe mooi en intens BDSM kan zijn en ze vindt het fijn haar kennis te delen met diegene die nog zoekende zijn. Daarnaast is ze van mening dat BDSM onterecht vaak in een duister hoekje wordt gestopt. Veelal wordt het gezien aan een activiteit of hobby die zich vooral moet beperken tot de slaapkamer. Terwijl BDSM – en Femdom in het bijzonder – zoveel meer kan zijn. Aldus, Meesteres Moriah.

Aanrader

Voor iedereen die meer wil weten over BDSM en Femdom in het bijzonder, is dit boek een dikke, vette aanrader. Op een prettige manier wordt alles uitgelegd. Na het lezen had ik veel meer inzicht in deze beleving. Het gaat veel dieper en verder, dan een beetje met een zweepje slaan. Ik vond het een absoluut eyeopener. Ook perfect geschikt voor hulpverleners, zoals politie en zorgmedewerkers. Zeker als je er nog niets van weet, kan dit boek zeer verhelderend zijn.

Bestel je eigen exemplaar

Hoe word ik Meesteres. Handboek voor de beginnende Domina (hardcover)

Met het boek “Hoe word ik Meesteres” geeft meesteres Moriah haar openhartige en bijzondere zienswijze weer, vanuit haar ervaring als Meesteres en lifestyle Femdom lady. Het boek vormt een praktisch naslagwerk voor bepaalde handelingen (van Age play tot Zwepen), als kleine houvast in de wondere wereld van BDSM. Het boek informeert, op een boeiende manier waardoor de inhoud prettig leesbaar is. Het is een absolute musthave voor de beginnende of ontdekkende Domina, maar net zo goed voor hulpverleners die meer van BDSM willen begrijpen.

9789465010939 | 69,95 euro | Inkijkexemplaar | 319 pagina’s
liefs Annette

Meer informatie

Leven buiten je comfort zone: Ik ben een sub (deel 1)
Leven buiten je comfort zone: Ik ben een sub (deel 2)
Ik ben van de BDSM, pardon?

Bronvermelding

Tekst: Annette van den Berg
© afbeelding: Hoe word ik Meesteres?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *