Op zoek naar een goede audicien voor een gratis gehoortest

Op zoek naar een goede audiciën voor een gratis gehoortest

Ben je op zoek naar een audicien voor een gratis gehoortest? Bij ons sta je aan het goede adres om je oren te testen. In de Van Boxtel hoorwinkels nemen we voor iedere gast ruim de tijd. Dankzij je zintuigen ervaar je het dagelijks leven zoals het hoort. Aan tafel proef je van het eten of je luistert radio in de auto. Het gehoor gaat in de loop van de tijd vaak langzaam achteruit. Na een controle weet je of je een gehoorapparaat nodig hebt.

Gehoortest laten afnemen

De winkels helpen iedereen die graag zijn oren laat nakijken. Je hoeft geen verwijzing van een dokter mee te brengen als je langs komt. Soms vragen we wel om eerst een KNO-arts te bezoeken. Het is wijs om regelmatig te checken hoe goed je hoort. Het gehoor neemt zo geleidelijk af dat je het zelf nauwelijks merkt. Zeker na je vijftigste doe je er verstandig aan als je regelmatig test. Zo grijp je ook op tijd in als het gehoor vermindert. Een gehoorapparaat zorgt dat je andere mensen altijd verstaat in gesprekken. Ook met een toestel raden we aan om jaarlijks een gehoortest te doen. Vervolgens stemmen we je hulpmiddel af op je huidige gehoor.

Van Boxtel hoorwinkels bezoeken

Van Boxtel hoorwinkels audiciens heet je welkom in de tientallen vestigingen. Een persoonlijke benadering staat bij ons in ieder geval op de eerste plaats. De experts weten hoe ze je zo goed mogelijk laten horen. Het team zet zich in om de kwaliteit hoog te houden. De service moet het maximale uit je gehoor halen, want met minder nemen we geen genoegen. Van A tot Z staan we je met raad en daad bij. We bieden nazorg aan en presenteren ook accessoires in ons assortiment. Met een gehoorapparaat krijg je zelfs ieder jaar een gratis onderhoud aangeboden.

Op zoek naar een goede audiciën voor een gratis gehoortest

Kosten van gehoorapparaat

De rekening van het toestel houden we het liefst zo laag mogelijk. Je kiest een gehoorapparaat die je in of achter het oor draagt. Van Boxtel hoorwinkels biedt een rijk aanbod met veel verschillende merken. De zorgverzekeraars vergoeden de aankoop van het hulpmiddel in sommige gevallen.

Dat doen ze bijvoorbeeld als het gehoorapparaat gericht het gehoorverlies tegenhoudt. Het hangt van je persoonlijke situatie af of de zorgaanbieder aan het bedrag betaalt. Met elkaar kijken we hoe je de zaken voordelig regelt. Ook dat hoort bij de diensten van de experts in onze winkels.

liefs Marion

Meer informatie

Meer blogs over gezondheid
Verbeter je gehoor vandaag nog
Wat is goed voor je body
Verminderd gehoor, verminderde vreugde
Gebreken en hulpmiddelen

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Op zoek naar een goede audiciën voor een gratis gehoortest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *