Tiende editie Mañana Mañana wordt knetterend afscheidsfeest

Mañana Mañana nodigt iedereen van harte uit voor een spetterende laatste editie van het festival op 13, 14, 15 en 16 juni in Laren (Gld.). Het tiende jubileum belooft een spektakel van formaat te worden. “We willen niet stilletjes verdwijnen, maar als een knallend kampvuur met al onze vrienden om ons heen afscheid nemen.”

Tiende editie Mañana Mañana wordt knetterend afscheidsfeest

Zware beslissing

In een recente verklaring legt organisator De Feestfabriek uit:

“Net voor de start van het festival hebben we een zware beslissing moeten nemen: Mañana Mañana 2024 wordt de tiende en laatste editie. We willen eerlijk zijn tegen onze geliefde en trouwe bezoekers die al maanden uitkijken naar volgend weekend. Daarom kiezen we ervoor om iedereen vooraf te informeren over dit ontzettend moeilijke besluit. We willen niet weggaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met al onze vrienden erbij: we gaan er een fantastisch afscheidsfeest van maken, met zowel tranen als vreugde! Laten we feestend afscheid nemen van dit unieke ontdekfestival. En voor wie nog nooit de magie van ons evenement heeft ervaren, is dit de laatste kans.

Sfeervoller en gastvrijer

Het afgelopen jaar hebben we met hart en ziel gewerkt aan een nog avontuurlijker, sfeervoller en gastvrijer. We hebben zes nieuwe podia, een knussere terreinindeling en een verbeterd campingbeleid waarbij zelf meegenomen eten en drinken is toegestaan. Bezoekers kunnen rekenen op een bezield en met zorg samengesteld programma vol muzikale pareltjes, culinaire ontdekkingen, betoverend theater en inspirerende workshops. Ondanks al deze inspanningen is de kaartverkoop niet genoeg om het evenement rendabel te maken.

Alternatieve muziek

Iedereen die een kaartje heeft gekocht of dat nog wil doen, krijgt het volledige aanbod zonder concessies. We staan straks klaar met vier dagen vol alternatieve muziek, zinnenprikkelend theater, heerlijk eten en dat alles in een prachtige, sprookjesachtige groene omgeving. Mis de grote feestfinale niet! En ken je mensen die altijd al eens naar Mañana Mañana wilden? Zij zijn natuurlijk van harte welkom. Tickets voor alle dagen en campings zijn nog steeds beschikbaar.

Verdrietig

De laatste editie: het klinkt een beetje verdrietig, en dat is het ook. Maar samen met alle bezoekers, artiesten en betrokkenen maken we er een geweldig feest van. Het was en is een waar genoegen om dit geweldige festival jaarlijks te mogen organiseren, en we gaan feesten alsof het de laatste dag van ons leven is. Fiësta like there’s (letterlijk) no mañana, laten we dit tijdperk afsluiten met een gigantische knal!

We willen onze bezoekers, medewerkers, artiesten, cateraars, leveranciers en natuurlijk onze gastheren (de landeigenaren in Hummelo, Vorden en Laren (Gld.)) uit de grond van ons hart bedanken.

Let’s go out with a bang! Tot 13, 14, 15 en 16 juni.

liefs Marion

Extra info

SCHUNCK Museum opent Andy Warhol tentoonstelling
Een dagje Den Haag: Wat is absoluut een bezoekje waard?
Een bezoek aan de vlooienmarkt
De verhalen achter Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band van The Beatles

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: Mañana Mañana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *