Winactie: DVD Yesterday!

Mail en win actie Yesterday

Regen en wind slaan tegen de ramen. Binnen is het droog, warm en gezellig. Tijd om met elkaar iets leuks te doen. Dat kan een spelletje zijn, maar met elkaar een leuke (romantische) film kijken, is natuurlijk ook een fijne optie. Wat dacht je van Yesterday?!

Yesterday kende iedereen The Beatles. Vandaag herinnert alleen de worstelende muzikant Jack (Himesh Patel) zich hun liedjes nog. Academy Award®-winnende regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later) en Richard Curtis, Oscar genomineerde scenarioschrijver (Four Weddings an a Funeral, Love Actually en Notting Hill) hebben de handen in elkaar geslagen voor Yesterday, een rock- roll komedie over muziek, dromen, vriendschap en the long and winding road die leidt naar de liefde van je leven. Op 13 november brengt Universal Home Entertainment de muzikale romantische komedie Yesterday uit op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD.

Mail en win actie Yesterday

Worstelende songwriter

Jack Malik (Himesh Patel) was slechts een worstelende songwriter… maar dat was gisteren. Na een mysterieuze stroomstoring ontdekt hij dat hij de enige persoon op aarde is die zich The Beatles kan herinneren! Wanneer Jack razendsnel beroemd wordt door de Fab Four’s nummers uit te brengen als zijn eigen, riskeert hij Ellie (Lily James) te verliezen – de enige persoon die van hem hield en in hem geloofde vanaf het begin. Voordat de deur naar zijn oude leven voorgoed zal sluiten, moet Jack beslissen of de liefde uiteindelijk toch het enige is wat hij nodig heeft. Ook Kate McKinnon en Ed Sheeran schitteren in deze romantische rock ‘n’ roll komedie van Academy Award® winnend regisseur Danny Boyle en Academy Award® genomineerd scenarioschrijver Richard Curtis.

Lengte: 116 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: 19,99 euro / Blu-ray: 22,99 euro
Vanaf 13 november op Blu-ray en DVD

Mail en win actie Yesterday

Wat kun je winnen?

Wij gaan twee exemplaren verloten van de DVD ‘Yesterday’. Hoe kun je kans maken? Heel eenvoudig! Mocht je dit nog niet doen, ga ons liken op Facebook of volgen op Instagram en deel het bericht! De winnaar gaan we namelijk trekken uit onze volgers & likers & delers!

Je kunt meedoen aan deze actie tot uiterlijk 5 december 2019. Dan trek ik de winnaar!

Ik wens iedereen heel veel succes!

Meer informatie

Meer winacties op onze site

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Mail en win actie Yesterday

2 reacties:

  1. Na het plotseling overlijden van mijn vader, ben ik toe aan een romantisch film. Mijn vader zou dit ook graag willen, dat ik geniet van het leven en verder ga met het leven te vieren.

  2. Na een lange werkweek, plus 15 uur aan reistijd wil ik tot rust komen van de dvd Yesterday, omdat ik heel vrolijk ben als ik muziek hoor en een film kijk wat over dromen gaat. Omdat ik mijn dromen altijd wil nastreven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *