Mijn ervaring met CBD olie van IceblueCBD.nl

Mijn ervaring met CBD olie van IceblueCBD.nl

Al een tijdje kamp ik met pijn in mijn spieren. Diverse keren ben ik er al mee naar de huisarts geweest, maar hij kan niet iets wezenlijks vinden. Lastig dus. Aangezien ik om mij heen diverse positieve ervaringen hoorde over het gebruik van CBD-olie, besloot ik het ook eens te proberen. Al snel merkte ik dat dit nog niet zo eenvoudig was, want er zijn heel wat verschillende merken die CBD-olie aanbieden. Hoe weet je nou welke je precies moet hebben? Ik vond dat echt wel lastig. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de CBD-olie van Ice Blue CBD.

Organisch

Volgens de site is de CBD-olie 100% organisch geteeld en bevat de olie geen toegevoegde chemische stoffen. Dat vind ik fijn te weten, want ik zit niet te wachten op allerlei chemische rotzooi in mijn lichaam. Dan kan ik net zo goed aan de reguliere geneesmiddelen en dat wil ik juist om die reden voorkomen.

Dosering

Ik ben begonnen met tweemaal daags 3 druppeltjes maar de werking van Cannabidiol is persoonsgebonden. Je kunt de dosering opvoeren tot zo’n 10 druppeltjes per dag. Beter is de aanbevolen dosering niet te overschrijden. De CBD-olie moet worden bewaard op kamertemperatuur, dus niet in de koelkast. Even schudden voor gebruik en het spreekt voor zich dat je het uit de buurt houdt van kinderen.

Mijn ervaring met CBD olie van IceblueCBD.nl

Waar smaakt het naar?

Verwacht geen lekkere smaak, want die is er niet. Toch kun je het beste de druppeltjes onder je tong aanbrengen. Drink desnoods daarna even wat, zodat je smaak weer uit je mond verdwijnt.

CBD olie en zwangerschap

Ben je zwanger? Dan wordt het afgeraden dit product te gebruiken. Overleg eventueel met je huisarts of verloskundige voor je aan de slag gaat met deze olie.

Kenmerken IceBlue CBD Olie 5%

Veganistisch gecertificeerd
100% organisch geteeld
Onafhankelijk getest op kwaliteit
Opgelost in organische hennepzaadolie
Bevat 500mg Cannabidiol

Prijs en verkrijgbaarheid

Dit flesje bevat 10ml CBD olie 5% en is verkrijg baar bij IceblueCBD.nl.
Prijs: 35,95 euro

Mijn ervaring met CBD olie van IceblueCBD.nl

Extra info

Meer blogs over gezondheid
Fitter worden als vijftigplusser met behulp van eiwitten
Wat is goed voor je body
De overgang – Waar is die toch goed voor?
Top 5 50-plus kwaaltjes

Bronvermelding

Tekst & foto’s: Ria

Deze reportage is tot stand gekomen middels een samenwerkingsverband.

Mijn ervaring met CBD olie van IceblueCBD.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *