Winactie: Waarom zestigers gelukkiger zijn dan veertigers

Waarom zestigers gelukkiger zijn dan veertigers

Onderzoek toont aan dat we rond onze zestigste verjaardag een nieuwe gelukspiek kennen. Waarom zijn we dan bang om ouder te worden? Manu Adriaens bewijst aan de hand van 11 concrete levenslessen dat wijsheid echt met de jaren komt. Dit boek is een ideaal cadeau voor wie de 60 dichterbij ziet komen. 

Vreugde

In het Hebreeuws betekent het woord ‘gil’ zowel ‘ouderdom’ als ‘vreugde’. Dat is geen toeval. Onderzoek toont aan dat we rond onze 65ste verjaardag een nieuwe gelukspiek kennen. Waarom zijn we dan zo bang om ouder te worden?

In dit inspirerende boek toont Manu Adriaens dat dit helemaal nergens voor nodig is. Integendeel, we zouden er beter allemaal wat vroeger aan beginnen. Want zoals Oliver Sacks het op de vooravond van zijn 80ste verjaardag treffend uitdrukte: ‘Ik ben nu eindelijk helemaal vrij om uit te zoeken wat ik wil.’

Waarom zestigers gelukkiger zijn dan veertigers | Manu Adriaens | Lannoo | 9789401466158

Waarom zestigers gelukkiger zijn dan veertigers

Wat kun je winnen?

Wij gaan drie exemplaren verloten van dit inspirerende boek. Hoe kun je kans maken? Heel eenvoudig! Mocht je dit nog niet doen, ga ons liken op Facebook of volgen op Instagram ! De winnaar gaan we namelijk trekken uit onze volgers & likers!

Je kunt meedoen aan deze actie tot uiterlijk 25 maart 2020. Dan trek ik de winnaars!

Ik wens iedereen heel veel succes!

Meer informatie

Meer winacties op onze site

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Waarom zestigers gelukkiger zijn dan veertigers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *