Winactie: Maak kans op Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30

Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30

Waarom moeilijk doen als het héél gemakkelijk kan? Dat geldt vanaf nu ook voor de bescherming van je huid tegen de schadelijke effecten van UV-straling en dehydratatie. Met dank aan de razendsnelle totale bescherming van de nieuwe, multi-award winning Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30.

Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème

Om de geweldige impact van Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30 volledig te kunnen ‘voelen’, moeten we eerst een paar hardnekkige misverstanden over (zomerse) huidbescherming rechtzetten.
Je kunt eigenlijk niet jong genoeg starten met het gebruiken van een hydraterende, verzorgende en beschermende dagcrème. Talloze onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat je de beste basis voor een ‘ageless’ huid op jonge leeftijd creëert. Denken dat je pas bij 40-up hoeft te beginnen, is niet meer van deze tijd.
Recent onderzoek toont aan dat de invloed van buitenaf door UV-straling en gebrekkige hydratatie een grotere rol spelen bij het verouderen van de huid dan de genetische aanleg.
Heel vrouwen denken dat ze geen UV-bescherming nodig hebben, wanneer de zon niet schijnt. Maar ook als de zon niet schijnt, kan er veel UV-straling zijn. Daarom is het superverstandig om het hele jaar door een dagcrème met SPF te gebruiken.
Producten met een hoge SPF zijn vettig en laten de huid niet of amper ademen. Er zit zeker een kern van waarheid in. Maar dat risico loop je niet bij het gebruiken van de nieuwe Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30 omdat deze dagcrème enorm licht aanvoelt!

Olaz Total Effects 7-in-One Dagcrème SPF30

Wat kun je winnen?

Wij gaan twee exemplaren verloten! Hoe kun je kans maken? Heel eenvoudig! Mocht je dit nog niet doen, ga ons volgen op Facebook! De twee winnaars gaan we namelijk trekken uit onze Facebookvolgers!

Je kunt meedoen aan deze actie tot uiterlijk 30 juni. Dan trek ik de winnaars!

Ik wens iedereen heel veel succes!

Meer informatie

Meer winacties op onze site

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Winasctie Olaz

Eén reactie:

  1. Wat een heerlijkheid zo op deze mooie avond.
    Ben erg blij en enthousiast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *