Winactie: Maak kans op het boek Food en route

Food en route

Als je érgens een instans vakantiegevoel van krijgt, dan is het wel van picknicken. En met de super lekkere recepten en handige meeneemtips van Mme Charlotte kan iedere knurft zorgen voor een appetijtelijk outdoor-eetfeestje. Of het nu aan zee is, in het park, in een bootje of thuis op een kleed in de woonkamer.

Food en route

Als deze picknicklover de cover van dit boek leest: ‘Alles voor een droom picknick’, is het niet zo gek dat het boek direct mijn aandacht heeft. Nog voor ik het boek heb opengeslagen fiets ik in gedachte al door het groene landschap met een goed gevulde picknickmand op mijn bagagedrager. Mijn haar wapperend in de wind, de zon hoog aan de hemel. Okay, ik romantiseer, maar zoiets dus.
In dit boekje staan maar liefst 40 meeneemrecepten! Daar wordt volgens mij iedereen vrolijk en picknickerig van. Voorin het boekje staat trouwens nog een handige checklist. Want wat neem je allemaal mee op een picknick? Het zal je nog verbazen wat er allemaal bij kan komen kijken. Stuk voor stuk goede tips hoor, maar zelf neem ik het liefst zo min mogelijk mee. Hoef je ook niet zo onnodig veel te zeulen. De mooiste picknickplekjes liggen immers meestal niet pal naast de weg.

Lees de volledige review: Food en route

Food en route

Wat kun je winnen?

Wij gaan twee exemplaren verloten! Hoe kun je kans maken? Heel eenvoudig! Mocht je dit nog niet doen, ga ons volgen op Facebook! De twee winnaars gaan we namelijk trekken uit onze Facebookvolgers!

Je kunt meedoen aan deze actie tot uiterlijk 3 september. Dan trek ik de winnaars!

Ik wens iedereen heel veel succes!

Meer informatie

Meer winacties op onze site
Boekbespreking: Food en route

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

winactie food en route

Eén reactie:

  1. Erg benieuwd naar dit boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *