Winactie: DVD pakket!

winactie dvd pakket

Nog even en we laten de zomer weer achter ons en verwelkomen we de herfst. Deze maand al, doet dit nieuwe seizoen opnieuw zijn intrede. Maar ook de herfst heeft z’n charme. Denk vooral aan veel gezelligheid binnenshuis, kaarsen aan, drankje, hapje en de mensen die je lief hebt om je heen. Misschien is er wel gelegenheid om samen met je lief, naar een goede film te kijken. Maar ja, welke dan?

Nou bijvoorbeeld één van deze drie! Stuk voor stuk goede films, waarbij je op het puntje van de bank zit of de armen van je partner in duikt! Ook goed. Maar weet je wat nóg beter is? Wij gaan dit hele pakket verloten! En jij kunt kans maken! Dus misschien geniet jij deze herfst, samen met je partner, van dit prachtige DVD-pakket!

winactie dvd pakket

SKIN

De beruchte skinhead Byron Widner (Jamie Bell) is door de FBI één van de meest gezochte mannen in Amerika. Hij is van top tot teen getatoeëerd met “White Power” symbolen die hij verdiend heeft met racistische haatmisdrijven. Wanneer hij Julie en haar drie dochters ontmoet zorgt zijn nieuwe verantwoordelijkheidsgevoel als partner en stiefvader ervoor dat hij zijn oude ideeën achter zich laat en breekt met de bende waartoe hij behoorde. De bende weigert zijn vertrek echter te aanvaarden en bedreigt hem met de dood. In ruil voor bescherming en het verwijderen van zijn vele tatoeages, helpt Widner de FBI door de symbolen op zijn lichaam te ontcijferen en zo zijn oude bendeleden te laten arresteren.

Skin werd geregisseerd door regisseur Guy Nattiv en beleefde zijn première in 2018 op het Toronto International Film Festival. De hoofdrollen worden vertolkt door Jamie Bell (Rocket Man, Billy Elliot, Fantastic Four) en Danielle Macdonald (Bird Box). Lengte: 110 minuten

Consumentenadviesprijs DVD: 16,99 euro / Blu-ray: 17,99 euro
Vanaf 2 oktober op Blu-ray en DVD

Vox Lux

Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste (Raffey Cassidy) een hartverscheurend lied dat van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager (Jude Law) groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster. In 2017 is de nu 31-jarig Celeste (Natalie Portman) bezig met haar comeback terwijl schandalen en persoonlijke problemen haar carrière bedreigen.

Na zijn doorbraak met The Childhood of a Leader, een film over de geboorte van het fascisme, keert acteur/regisseur Brady Corbet nu terug met Vox Lux, die als eerste vertoond werd op het filmfestival van Venetië. De nummers in de film werden geschreven en gecomponeerd door singer-songwriter Sia.

Lengte: 110 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: 16,99 euro / Blu-ray: 17,99 euro
Vanaf 2 oktober op Blu-ray en DVD

Greta

De jonge Frances (Chloë Grace Moretz) leeft in New York met haar beste vriendin, maar mist haar net overleden moeder. Wanneer ze op een dag de oudere weduwe Greta (Isabelle Huppert) ontmoet, ontstaat er een ongewone, intieme vriendschap. Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt.

Chloë Grace Moretz en Isabelle Huppert schitteren in deze sfeervolle en bloedstollende thriller van Oscar® winnaar Neil Jordan (Interview with the Vampire, The Crying Game). De producenten van Greta zijn bekend van onder andere The Age of Adaline, Inglourious Basterds en Good Will Hunting.

Lengte: 98 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: 16,99 euro / Blu-ray: 17,99 euro
Vanaf 16 oktober op Blu-ray en DVD

Wat kun je winnen?

Wij gaan één DVD pakket verloten, met deze drie DVD’s! Hoe kun je kans maken? Heel eenvoudig! Mocht je dit nog niet doen, ga ons volgen op Facebook! De winnaar gaan we namelijk trekken uit onze Facebookvolgers!

Je kunt meedoen aan deze actie tot uiterlijk 30 oktober 2019. Dan trek ik de winnaar!

Ik wens iedereen heel veel succes!

Meer informatie

Meer winacties op onze site

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *