Winactie: Maak kans op de DVD box The Flying Doctors seizoen 5 t/m 9

The Flying Doctors box - Seizoen 5-9

Ook zo gek op series? Dan heb je misschien ook wel eens naar The Flying Doctors gekeken. De eerste seizoenen, jaren geleden, heb ik met heel veel plezier bekeken. Daarna heb ik het te druk gekregen en is er niks meer van gekomen. Maar met deze box kun je maar liefst vijf seizoenen terug kijken!
Met deze box kun je heel wat kijkplezier beleven. Thuis, op vakantie of in de caravan? Wil je kans maken op deze DVD Box? Lees dan snel verder, want wij gaan een exemplaar verloten onder onze Facebookvolgers!

Synopsis

In de legendarische tv-serie The Flying Doctors leven we mee met het lief en leed van de artsen, verpleegsters en piloten van de Royal Flying Doctor Service (RFDS). Zij doen hun werk vanuit een soort huisartsenpost in het dorpje Coopers Crossing, ver van de bewoonde wereld. Hun patiënten wonen veelal in de Australische ‘outback’, op plekken die alleen met het vliegtuig te bereiken zijn. Door de romantische setting, de meeslepende verhalen en de sterke personages werd The Flying Doctors een enorm succes. Na een eerste driedelige miniserie zouden er negen complete seizoenen volgen. De eerste vier daarvan werden al eerder op dvd uitgebracht. Deze box maakt de verzameling compleet, met alle afleveringen van de seizoenen 5 tot en met 9. We pakken de draad van het verhaal op nadat Geoff aan het einde van seizoen 4 eindelijk Kate ten huwelijk heeft gevraagd. Een nieuw gezicht is de ambitieuze arts David Ratcliffe. Hij ontdekt al snel dat er in de outback andere regels gelden dan in de grote ziekenhuizen waar hij vandaan komt…

The Flying Doctors box - Seizoen 5-9

Wat kun je winnen?

Wij gaan één exemplaar van deze DVD box verloten! Hoe kun je kans maken? Heel eenvoudig! Mocht je dit nog niet doen, ga ons volgen op Facebook! De winnaar gaan we namelijk trekken uit onze Facebookvolgers!

Je kunt meedoen aan deze actie tot uiterlijk 15 juni 2019. Dan trek ik de winnaar!

Ik wens iedereen heel veel succes!

Meer informatie

Meer winacties op onze site
Boekbespreking: Food en route

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

The Flying Doctors box - Seizoen 5-9
The Flying Doctors box - Seizoen 5-9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *