Winactie: 3x Max geheugentrainer

Nog een weekje en dan klopt de herfst alweer aan onze deuren. De komende weken gaat wellicht de wind weer om onze oren slaan en horen we misschien de regen tegen de ramen kletteren. Ik hou van de herfst, ik vind het heerlijke verfrissend na de warme zomer. En knus. Ik vind de herfst echt heel erg gezellig. Laat die wind maar waaien en die bladeren maar vliegen, want binnen maken we het gewoon extra gezellig met elkaar. En bij gezelligheid, horen ook spelletjes! Wat dacht je van Max Geheugentrainer? Want het populaire boodschappenspel van Omroep Max, kan nu ook gewoon bij jou aan tafel worden gespeeld.,

Just Games presenteert in samenwerking met Omroep MAX het brein brekende kaartspel MAX Geheugentrainer – Het boodschappenspel. Het spel is gebaseerd op het gelijknamige populaire TV-programma MAX Geheugentrainer. Spelers kunnen thuis hun geheugen trainen met het kleurrijke kaartspel dat nu verkrijgbaar is.

Max Geheugentrainer

Speel het bekende boodschappenspel nu als kaartspel en stel je geheugen op de proef! Welke speler onthoudt het beste wat er op zijn boodschappenlijstje staat? Gebruik je geheugen en vul je winkelwagentje met de producten die je aan het begin van het spel op je lijstje ziet staan. Maar let op: de andere spelers stoppen boodschappen in je wagentje die je helemaal niet nodig hebt! Wie weet tot het eind van het spel zijn boodschappenlijstje het beste te onthouden en komt thuis met de juiste producten?

Het spel is geschikt voor 1 tot 4 spelers in de leeftijd van 12 tot 99 jaar (of ouder). De speeltijd is ongeveer 30 minuten per spel.

8718866301811 | Just Games | 14,95 euro

Wat kun je winnen?

Wij gaan drie exemplaren verloten van dit leuke & nuttige spel. Hoe kun je kans maken? Heel eenvoudig! Stuur ons een mail onder vermelding van “MAX” met daarin je naam en adres.

Je kunt meedoen aan deze actie tot uiterlijk 15 oktober 2020. Dan trek ik de winnaars!

Ik wens iedereen heel veel succes!

Meer informatie

Meer winacties op onze site

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Max geheugentrainer winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *